perjantai 10. joulukuuta 2010

Voi, elämä sentään!

Ei voi olla totta! Jatkopala saapui tänään, olin niin innoissani ja heti alettiin miehen kanssa kokoamaan tankoa paremalla onnella jotta pääsisin kuvia ottamaan. Mutta mitä vielä... Nyt sitten tanko olikin liian pitkä! Voi hevon hemmetti! >:/ Ensin se oli paria senttiä liian lyhyt, nyt sitten liian pitkä, ei saatu hyvällä tahdollakaan tankoa suoraan kattoon nostettua. Ei voi oikeasti ihmisellä olla näin huono tuuri!

Mutta nyt sitten tee-se-itse-ihmisinä mietitään miehen kanssa konsteja, joilla tangon saa sopivan korkuiseksi. Joko joku alusta, tai sitten putken hitsaus sopivan mittaiseksi. Tuosta hitsauksesta tosin pitää kysyä yhdeltä ystävältä, hitsauksen ammattilaiselta, että onnistuuko niin. Joku voi nyt silmät pyöreinä lukea, että ei hemmetissä näin.. :D Mutta kun ajattelee sitä, että kokeillaan eri vaihtoehtoja ja totta kai testataan tankoa ennen kunnon käyttöä jos vaikka oma viritelmä ei toimikaan. Järkeviä tässä kuitenkin ollaan, teki vain niin hiton pahaa huomata ettei taaskaan mikään onnistunut! Ja "omalla viritelmällä" tarkoitan turvallisia kokeiluja tangon tukevaksi saamiseksi, en mitään suuria keksintöjä. :P

Mutta harjoittelemisen aloittaminen myöhästyy, harmi.. :/ Niin, kun olin ajatellut teille tuoda jo tänään kuvia kootusta tangosta ja ensimmäisistä liikkeistä, taas se jäi karman takia mietinnän tasolle. Mutta, ehkä vielä joku päivä.. :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli samanlaisia ongelmia x-polen kanssa!

    Ootteko huomannut, että alaosassa oleva "kiristysruuvi" ulottuu putkien sisään sekä ala- että yläpuoleltaan? Eli jos avaatte sekä ne kolme yläpuolella olevaa ruuvia, saa tankoa pidemmäksi, samoin kuin ne kaksi alempana päällekäin olevaa ruuvia. Eli sitä tankoa löytyy se pari senttiä lisää sillä tavalla. :) Itsellä ainakin tehosi tuo keino, mutta varovainen saa olla, että erityisesti ne kaksi alaruuvia saa ruuvattua takaisin kiinni eli niiden alle jää vielä sitä kiertopalaa tueksi.

    En tiedä tajusiko tuosta selityksestä yhtään mitään, mutta toivottavasti auttaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ymmärsin kun vähän tutkailin tankoa.. :D Mutta ilman siun vinkkiä en olisi älynnyt tuollaista. :O

    Jee jee, tanko on saatu asennettua! ♥ Kiitos paljon vinkistä, vielä pitää vain vatupassilla saada se suoraksi, ja se on siinä. :)

    VastaaPoista