torstai 9. joulukuuta 2010

Energinen torstai, pirskatin posti..

Tänään on ollut oudon energinen päivä.. Aamulla vauvan herätessä olin aivan silmät ristissä, mutta kahvikuppi auttoi kummasti! Sen jälkeen sitä onkin jaksanut hieman venytellä, siivoilla ja hoitaa pikkuista. No, vauvaahan pitää hoitaa vaikka ei jaksaisikaan, mutta energisenä siitä nauttii enemmän.. :)
Mutta tankoilemaan en nyt sitten ole pystynyt. Piti hankkia tankoon jatkopala korkean katon vuoksi, mutta postin tukilakon takia se ei meinaa millään saapua perille. Muutenkin kun postin oman lakon jälkiä korjaillaan vielä. Viikon alussa tilaus oli jo käsitelty pole-a-holicin puolella, mutta vieläkään ei seurantakoodilla näy merkintää tilauksesta postin puolella. Prkl, sanon minä! (eet saa itse liittää sanaan visuaalisesti..) Hinku tangolle on kova, mutta minkäs teet.. Pakko vain odottaa ja toivoa suht nopeaa toimitusta. 

*muoks* Kävinkin juuri postin sivuilla, ja paketti oli käsitelty n. tunti sitten. Jee jee, huomenna pitäisi paketin siis olla perillä! Ja pääsee miehen kanssa kasauspuuhiin, mies niin tykkäsi jo edellisestä kerrasta kun ähellettiin tangon kanssa vain huomataksemme katon olevan 1½ senttiä liian korkealla.. :D Mitatessa katto oli sopinut xpolen mittoihin niin, ettei lisäputkea olisi tarvinnut tilata, mutta jostain syystä sitten kasauksen yhteydessä se jäi liian korkeaksi. Ihanaa sähläämistä..

Mutta ei siinä, vielä on kamera-asiakin hoidettavana. Sain vihdoin ja viimein vanhassa kamerassa toimimaan kuvauksen, mutta siihen ei millään saanut ääntä. Mukava olisi kuitenkin kuvata kunnon kojeella jossa myös ääni kuuluu, jolloin vähän tietäisi mikä musiikki liikkumiseen sopii ja mikä näyttää kököltä..

Laihdutusprojekti kanssa etenee! Tai ei sitä niin laihduttamiseksi voi sanoa, pääpointti on kunnon kohottaminen ja lihaksiston vahvistaminen jotta tankoilu sujuisi paremmin.. Mutta projektia varten on hankittava puntari sekä kankainen pituusmitta, nämä molemmat kun meiltä puuttuvat niin en ole koskaan osannut yhtään sanoa paljon painan milloinkin ja mikä on esim. vyötärön ympärys. Paljoa ei laihdutettavaa olisi, n. 10 kiloa olisi hyvä saada karsittua (minusta tuo ei paljolta tunnu), mutta helpompaa olisi jos lähtökohtaisesti ei tarvitsisi painoa tarkkailla yhtään.

Tässä tankoa odotellessa kokeilin yksi kerta liikennemerkillä pyörimistä.. Onhan se ihan eri asia taiteilla sille tarkoitetulla putkella, kuin keikkua lapaset kädessä pakasella liikennemerkillä, mutta kyllä siinäkin muutamat spinnit onnistuivat. :D Tosin kädet rasittuivat aikasta paljon, hetken päästä olo oli ihan kuollut.

Mutta nyt odottamaan huomista! Paketin pitäisi tulla perille, koska se on business-paketti, mutta jos nyt vielä myöhästyy ja ensi viikkoon menee, niin eihän sille sitten minkään voi. Katsellaan, kyllä sitä sitten iloista tekstiä ilmestyy jos jatkopala saapuu! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti