lauantai 4. joulukuuta 2010

Venyttelyä, venyttelyä!

Miten pieni ihminen voikin olla näin jäykkis? Kädet ei ylety lähellekään lattiaa jalat yhdessä taivutettuna ja spagaattikin on pelkkä unelma.. Serkun harrastaessa voimistelua nuorempana oli ohjaaja sanonut, että teette spagaatin niin hyvin, ettei edes kissanpentu mahtuisi alta. No, minulla mahtuisi vielä näillä taidoilla kolme päällekäin olevaa kissa-Karvista jalkojen välistä.. On siis aika ruveta venyttelemään! Kauan siihen menee, sen tiedän, mutta tankotanssissa tärkeää on myös notkeus, joten sen harjoittaminen olkoon tavoite nro. 2! 

Harjoittelemiseen liittyen olen myös ruvennut miettimään oman järjestelmäkameran hankkimista.. En tiedä miten sen suhteen kannattaisi tehdä. Joka tapauksessa haluan kuvata edistymistä niin videoin kuin still-kuvinkin, ja meidän vanha digikamera on sen verran onneton että vaihtaa se pitäisi. Joten hankkiako uusi digikamera vai suoraan panostaa järkkäriin? Kas, siinä pulma!
Tekniikan ihmelapsena näissä kamera-asioissa on muutenkin aivan ulalla, valittavana on vaikka minkälaista mallia ja merkkiä, eikä hintakaan aina vastaa laatua.. Ja yksi asia mitä jäin miettimään, oli eräässä järkkärikamerassa oleva kuvausominaisuus, jossa videot ovat hd-laatua. Tarkoittaisiko tämä sitä, että videoita voisi katsoa sitten vain hd-ominaisuuden omaavalla laitteella, vai voisiko videot kuitenkin tallettaa läppärilleni? Tiedän sen, että hd tarkoittaa hyvää kuvanlaatua, mutta rajoittaako se myös sitten sitä mihin tuotokset voi tallettaa, jotta niitä voi myös toistaa?
Pitääkin etsiä löytyykö netistä jotain sivustoa, jossa kameroita olisi vertailtu.. Se voisi hieman auttaa valinnassa, vaikka joskus nekin vertailut voivat olla vähän niin ja näin riippuen siitä, kuka vertailun on tehnyt.

Että tällaista taas täällä.. Jospas sitä jossain vaiheessa edistyisi sen verran, että saisi julkaistua ensimmäisiä harjoituskuvia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti