torstai 16. joulukuuta 2010

Harjoittelemista..

Kädet on kipeänä spinnailemisesta, auts.. Mutta silti ei malttaisi lopettaa! :D Vielä en täysin kaveria ole tuon kromin kanssa, kyllä se aika liukas on vaikka kuinka yrittäisi lämmittää.. Mutta toisaalta en vielä edes mihinkään hulluihin liikkeisiin pystyisi, joten tutustun tangon tuntumaan rauhassa ja teen sitä mitä pystyn.

Niin kuin olen huomannut, mukavampi on itse asiassa tanssia ja liikehtiä musiikin tahtiin tangon avulla kuin hypätä itse tangolle. Ranneistuntaa tai muita en ole vielä edes ajatellut yrittäväni, ei sellaiseen löytyisi millään voimia. Tällä tyylillä edistyminen on hidasta, toooodella hidasta. Mutta kiirekös tässä, eiköhän se tanssiminen ja pyöriminenkin kuntoa kohenna! ;) Aikaisemmin en muuten ikinä katsonut Voice-kanavaa, mutta nyt se on aika usein soinut taustalla harjoittelmisen yhteydessä. Ihan hyvää musiikkia välillä, vaikka kaikelle nykymusiikille en hattua nostakaan. Kyllä on ikävä 90-lukua..
Ai niin, kunnosta tuli mieleen se taloyhtiön kuntosalikin, mistä olen maininnut. Kuulemma siellä oli tehty ilkivaltaa, esimerkiksi revitty pingismailoista ne kumiset pinnat. Kyllä voi pienellä ihmisellä olla hauskaa, kun pääsee leikkimään idioottia! >:/ No, vielä on kuitenkin muuten jätetty kuntosali rauhaan, eli siellä pitäisi vierailla kerran/kaksi viikossa lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittämässä. Olisi vain aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti