torstai 16. joulukuuta 2010

Vähän jo jotain parempaakin!

No, nyt on sitten saatu tanko vihdoin pystyyn! Piti vähän fiksailla ja lisätä alle tuki, mutta homma hoitui. Tietysti tuon lisätuen suhteen on vähän epäluuloja, vaikka se ihan lattialaatasta menee niin heti jos huomaan jotain häikkäää otan sen turvallisuussyistä pois.

Muuten päivä onkin mennyt penkin alle miehen takia, joten ei ollut fiilistä heti kokeilla tankoa. Tosin huomasin kämpän kylmyyden takia krominkin olevan jääkylmää, eikä edes puolen tunnin lääppimiset ja spinnailut auttaneet asiaa. :D Spin around the polen sivuilla annettiin vinkiksi hiustenkuivaimella puhalteleminen, voi nopeuttaa kromin lämpenemistä. Pitääkin sitä sitten kokeilla, vielä näin alussa kunto on niin heikko, että kaikki voimat menevät tangon lämmittämiseen, ei siinä sitten enää mitään muuta harjoitella. Tosin onhan se lämmittäminenkin hyvää spinnailuharjoittelua.. ;)

Nyt ei meinaa uni tulla, joten ehdin päivittelemään kuulumisia. Kuvia otan heti kun tangolla temppuileminen jopa näyttää joltain, ettei tule sellaisia " Voi hiton hitto"-virityksiä..

Mutta paino putosi harteilta, kun huomasi ettei tangolla tarvitsekaan heittää vesilintua! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti