keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tavoitteet 1. osa

Kuten sanottua, niin ihan perusliikkeistä sitä pitää lähteä.. Kotona harjoitteleminen sinänä sopii minulle paremmin, sillä siinä voi rauhassa kokeilla samaa liikettä vaikka kymmenen kertaa ja mokata joka kerta, eikä tarvitse pelätä jonkun pahaa kommenttia. Juu, minulla on huonoja kokemuksia ns. ohjatuista harrastuksista, sen takia mieluummin olen yksinäinen susi. :/ Toisaalta ohjattuna sitä pystyy kehittymään mahdollisesti nopeammin, ja aina on joku joka huomaa teknilliset virheet jo alussa jotta niistä ei kehity paha tapa. Puolensa ja puolensa kaikessa, mutta nyt näillä eväillä opetellaan tankoilua itsenäisesti.

Aivan ensimmäisenä tavoitteena on pieni kropan muodonmuutos. Raskauden ja synnytyksen jälkeen kunto ei todellakaan ole kohdillaan, ja nyt kun tyttären syntymästä on 7 kk on kunto ehtinyt suoraan sanottuna mennä aivan p**kaksi. Eli ei ole toivoakaan tehdä edes karusellia jos käsivoimat ovat olemattomat.. Tähän auttaa taloyhtiön tiloissa oleva kuntosali, siellä pari kertaa viikossa käydessä saa lisättyä voimaa ja notkeutta. Tosin joskus kun ajatus tunnista salilla ei yhtään innosta on helpompi tehdä kotosalla pilates-liikkeitä ja yksinkertaisesti vain pyöriä tangolla. Voi, kun joskus voisikin lainata ylimääräistä energiaa jostakin!

Mutta tosiaan, liikkeistä sitten sen verran, että kerta hyyyyvin hitaasti lähden liikkeelle, niin jouluun mennessä olisi tavoitteena saada onnistumaan karuselli sekä geisha.. Jotkut saavat nämäkin onnistumaan jo parin tunnin jälkeen, minä annan itselleni aikaa melkein kuukauden, heh. Kiire tässä ei kuitenkaan ole mihinkään, vaikka kymmenen vuotta menisi 2. tason liikkeisiin yltämiseen. :)
Ja minulle tämä nyt lähinnä on vain hauska harrastus lapsen- ja kodinhoidon vastapainoksi, mikään ei ole hauskempaa kuin laittaa soimaan Marilyn Mansonin Mobscene tai Nelly Furtadon Maneater ja fiilistellä tangolla!

2 kommenttia:

  1. Hei, bongasin sut tuolta tankofoorumilta. :)
    Mikä liike oikein on geisha? Joku spinni ilmeisesti? Herätti kiinnostuksen kun en oo koskaan kuullu. :D

    ps. jos kiinnostaa niin multa löytyy kanssa lähinnä ruoka- ja muotiaiheinen, mutta myös tankoilua sivuava blogi http://chopandshop.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Geisha on ihan perusspinni, tai ainakin 1. tason osaajalle se pitäisi olla helppo. :D Tiedä sitten saako sitä itse niin helposti tehtyä.. Muuten vähän sama kuin karuselli, mutta kädet on eri tavalla ja jalat enemmän koukussa. (ja kyllä, sellaisenkin oppimiseen miulla voi mennä aikaa! :D)

    Hei, kiitos tuosta linkistä! Miusta on aina kiva lukea blogeja, sekä tankoiluun että muuhun liittyviä. Ja varsinkin ruoka-aiheiset blogit kiinnostavat! :P

    VastaaPoista